Är du leg. sjuksköterska och intresserad av att arbeta med arbetsmiljö och hälsa? Vi söker en företagssköterska till vår mottagning i Ljusdal. Du ska tycka om att jobba självständigt och i grupp/team, ha förmåga att planera ditt arbete och ha stort kundfokus. Du ska ha kunskaper inom IT/data. Vi arbetar med ett konsultativt arbetssätt mot kunderna för att stödja i främjande, förebyggande och rehabiliterande insatser mot dels organisation, dels grupp och individ är grunden i uppdraget.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. kundkontakter, försäljning av vårt tjänsteutbud och utifrån våra kundföretags behov, utbildningar bl a i arbetsmiljö och hälsa både fysiskt och webbaserade, hälsoundersökningar, samtalsstöd, rehabiliteringssamordning, handledning och arbetsmiljörådgivning.

Körkort är ett krav då arbetsområdet är våra kunder i Ljusdal, Ovanåker, Bollnäs och Hudiksvall.

Har du utbildning till företagssköterska är det meriterande. Start enligt överenskommelse.

Tjänstens omfattning i tid 75 %.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med: Östen Johansson 070-37 00 482.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via e-post till info@priserva.se senast 2021-09-15 (OBS! redigerat och förlängt).