Leg. Sjuksköterska till Ljusdal

24 maj 2022

Är du leg. sjuksköterska med intresse för arbetsmiljö och hälsa? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som företagssköterska till vår mottagning i Ljusdal.

Hos oss får du möjligheten att jobba både självständigt och i grupp, där du själv planerar din tillvaro. Vi på Priserva arbetar utifrån ett stort kundfokus med främjande, förebyggande och rehabiliterande insatser på organisation-, grupp- och individnivå. Helt anpassat utifrån kundföretagets behov. Vårt jobb är att se kopplingen mellan hälsa/ohälsa och arbete.

Hos oss får ett spännande och varierande arbete som bland annat innefattar: Kundkontakter, försäljning av vårt tjänsteutbud utifrån våra kundföretags behov, utbildningar tex i arbetsmiljö och hälsa (både fysiskt och digitalt), hälsoundersökningar, samtalsstöd, rehabiliteringssamordning, handledning och arbetsmiljörådgivning.

Körkort är ett krav då arbetsområdet är våra kunder finns i, Ljusdal, och Hudiksvall, Söderhamn, Ovanåker, Bollnäs. Har du utbildning till företagssköterska är det meriterande. Du ska ha grundläggande datorkunskap.

Start enligt överenskommelse. Tjänst på 80% med möjlighet till 100% i framtiden. Kontorstid Måndag-Fredag, inga obekväma arbetstider.
Vi vill satsa på vår personal och har därav generösa förmåner.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du: Sofia Johansson, sofia.johansson@priserva.se
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via e-post till info@priserva.se