JOBBA MED OSS! – VI SÖKER EN RECEPTIONIST

17 jan 2024

Vi har stäng ansökningen för rollen och processar det vi fått in. Det är många som söker därav kan svar dröja.

___________________________

Om jobbet
Är du en person full av energi som gillar att vara social och är bra på att vara sevice minded? Då är detta rollen för dig!

På Priserva har du ett varierande arbete där du jobbar inne på vår mottagning i Ljusdal. Till vardags möter du kunderna på vår mottagning och har hand om telefonväxeln. Stöttar den medicinska personalen bland annat med bokningar samt viss kundkontakt. Du hjälper även till med förberedelserna inför utbildningar som hålls av den medicinska personalen.

Viktigt är att du är IT-van och har lätt för att lära dig. För att på så sätt kunna stötta i diverse administrativa uppgifter som både journal- & bokningssystemet, hantera elektroniska dokument, samt ta hand om våra sociala medier.

Du hjälper även till med kringliggande aktiviteter som får kontoret att snurra runt. Detta är allt från att handla till frukost/fika samt att fixa med fikat, städ & återvinning, ta hand om post, beställa och fylla på med varor. Lämna bilar på rekond/service etc.

Denna roll är flexibel och varierad, vill man utvecklas finns det även möjlighet till ett utökat ansvar i framtiden.

Genom att vara en del av teamet på Priserva bidrar vi till ett hälsosammare arbetsliv bland annat i Ljusdal med omnejd.

Om dig
Som person är du positiv, lösningsorienterad, noggrann och gillar människor! Du har lätt att samarbeta och har inga problem att arbeta självständigt. Du är lyhörd och att vara serviceinriktad faller dig naturligt. Du gillar att möta människor och är bekväm med att prata i telefonen.

Utöver detta hoppas vi att du delar vårt brinnande intresse för hälsa, då kommer du att trivas bra hos oss!

Om Priserva
Priserva är en privatägd företagshälsa som från början startades som en medlemsägd förening 1976 och har varit privat sedan 2008. Förutom i Ljusdal finns på orterna Edsbyn, Bollnäs, Hudiksvall, Ånge och Söderhamn. Hos oss arbetar vi kontorstid, måndag-fredag.

Vad gör vi på Priserva?
Vi på Priserva arbetar utifrån ett stort kundfokus med främjande, förebyggande och rehabiliterande insatser på organisation-, grupp- och individnivå. Helt anpassat utifrån kundföretagets behov. Vårt jobb är att se kopplingen mellan hälsa/ohälsa och arbete. För att kunna göra det är vi ett team med bland annat företagssköterskor, sjuksköterskor, företagsläkare, fysioterapeut/ergonom, psykolog, arbetsmiljöingenjör, ekonomiansvarig, operativ chef & Vd. Det vi gör är ett teamarbete!

Vill du också vara med och bidra som en del av teamet, sök det här jobbet hos oss?

ÖVRIGT
– Start: April (enl ök)
– Omfattning: 80-100% (enl ök)
– Tillsvidareanställning
– Plats: Ljusdal
– Villkor: Fast lön

KRAV
– IT-vana. Tex: Word, Excel, Outlook, Social Medier etc
– B-körkort
– Gymnasial utbildning
– Tal och skrift: Svenska flytande och Engelska minst grundläggande

MERITERANDE
– Erfarenhet av servicerelaterat arbete

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du:
Sofia Johansson, sofia.johansson@priserva.se
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via
e-post till info@priserva.se