Om Priserva

Ljusdal, Ånge, Edsbyn, Bollnäs, Söderhamn & Hudiksvall

Kontakta oss

VÄLKOMMEN TILL PRISERVA!

Priserva Företagshälsovård har funnits i Hälsingland sedan 1976. Därmed har vi lång tradition av att erbjuda kundanpassad företagshälsovård till privat och offentlig sektor oavsett bransch och storlek. Vår breda kompetens med flera professioner under samma tak gör oss till en trygg och kvalitativ aktör att räkna med. Priserva företagshälsovård finns på alla Hälsinglands centralorter samt även i Ånge, i Västernorrlands län. Vi tror på kraften att befinna oss nära våra kunder. Lokalt är både effektivt och klimatsmart.

Affärsidé

Affärsidé

Priservas affärsidé är att främja hälsa och säkerhet på arbetsplatsen så att du och dina anställda håller er friska och produktiva. Med vår breda expertis och kundanpassade lösningar skräddarsyr vi koncept som passar just ditt företag. Tillsammans hittar vi de bästa förebyggande och rehabiliterande insatserna som gynnar de anställda, arbetsgruppen och organisationen som helhet.

På Priserva arbetar vi i team med flera kompetenser som är tillgängliga för våra kunder. Därtill har du alltid en kundansvarig företagssköterska. Fördelarna med det är många. Vi skapar en relation. Ni lär känna oss, och vi lär känna er. Det ger snabba lösningsorienterade insatser med korta ledtider. Och kan inte ni komma till oss, då kommer vår företagssköterska till er.

Filosofi och värdegrund

Priservas filosofi och värderingar går hand i hand med vårt engagemang för hälsa och säkerhet. Vi vet att det lönar sig att förebygga problem innan de uppstår, på alla plan. Därför verkar vi nära våra kunder i syfte att nå utökad insikt och förståelse för vilka insatser som varje enskilt företag behöver. Här är Priserva trendbrytande. Vi satsar på lokalisering i stället för centralisering.

Vi tror också på kraften i att samarbeta på flera nivåer. Dels via lokala partners på orten som våra kunder redan känner till och har förtroende för. Men också via vårt kontaktnät av andra företagshälsor i Sverige. I dag har många företag personal placerad över hela landet. Så istället för att anställda ska behöva resa flera mil för en friskprofil kan Priserva – på uppdrag av en annan företagshälsovård – vara behjälplig och vice versa. Lokalt är inte bara lönsamt och tidsbesparande. Det är också otroligt klimatsmart.

Hjärta